Вітаю Вас у своєму блозі! Буду рада, якщо матеріали блогу стануть Вам у нагоді! Змінюємо освіту та світ на краще! Geography is too important to be left to geographers! Я-Ірина Балжі, працюю у ЗЗСО І-ІІІ ступенів с-ща Керменчик Старомлинівської сільської ради Волноваського району Донецької області.

Будь у русі, не зупиняйся,твори,пізнавай світ!

середа, 9 червня 2021 р.

Nature Soundmap - звукові пейзажі та звуки дикої природи нашої планети.

 

Nature Soundmap - звукові пейзажі та звуки дикої природи нашої планети.

 Nature Soundmap - це некомерційний проект, спрямований на обмін найкрасивішими та надихаючими звуками природи. За допомогою нашого веб-сайту Ви підвищите обізнаність про місця існування та види, що перебувають під загрозою зникнення, та забезпечити цінний ресурс для шкіл, освітян та природоохоронних організацій.

Група професійних звукозаписувачів з усього світу співпрацювали над розробкою Nature Soundmap - приємного та інтерактивного способу вивчення природних звуків нашої планети. Поєднуючи якісні польові записи та новітні супутникові знімки, проєкт об’єднує деякі найкрасивіші, цікаві та надихаючі звуки природи. Пориньте у пульсуючий хор комах у тропічному лісі Борнео або підніміться на Гімалаї та розслабтеся під мелодії співу птахів на альпійській галявині. Використовуйте Nature Soundmap, щоб відкрити чудові звукові пейзажі та звуки дикої природи нашої планети.



ПЕРЕХОДЬ ЗА КОДОМ
- опинись в любому куточку нашої планети та прислухайся!





1 коментар: