Вітаю Вас у своєму блозі! Буду рада, якщо матеріали блогу стануть Вам у нагоді! Змінюємо освіту та світ на краще! Geography is too important to be left to geographers! Я-Ірина Балжі, працюю у ЗЗСО І-ІІІ ступенів с-ща Керменчик Старомлинівської сільської ради Волноваського району Донецької області.

Будь у русі, не зупиняйся,твори,пізнавай світ!

середа, 15 грудня 2021 р.

Доповнена реальність на уроках- програма Quiver Education

 

Доповнена реальність на уроках? Це просто та цікаво

Quiver Education, програма для розмальовок AR від Quiver, яка дає змогу перетворити ваші сторінки розмальовок в інтерактивні освітні AR, які зацікавлять та надихають.








Як це працює?

1. Друкуємо ключові картинки.

2. Розфарбовуємо ці картки.

3. Завантажуємо Quiver - 3D Coloring App.

4. Вмикаємо мобільний додаток, чекаємо завантаження, спрямовуємо камеру смартфону на розфарбоване зображення, натискаємо на кнопки внизу екрану.

Усі ці ключові зображення працюють із мобільним додатком

Quiver - 3D Coloring App: завантажити.

Ключові картинки у вільному доступі.

Про Quiver Education

Відповідаючи на попит населення, ми раді представити Quiver Education! Створений для педагогів, Quiver Education забезпечує той самий магічний досвід розфарбовування доповненої реальності, але з більшою увагою до навчального вмісту, ніж чудовий додаток Quiver. Замість покупок у програмі Quiver Education має одноразову ціну покупки для всього вмісту. Він сумісний з програмою масових закупівель на iOS і включає також освітні знижки для шкіл! 


Джерело : https://quivervision.com/products/apps/quiver-education 

Немає коментарів:

Дописати коментар