Вітаю Вас у своєму блозі! Буду рада, якщо матеріали блогу стануть Вам у нагоді! Змінюємо освіту та світ на краще! Geography is too important to be left to geographers! Я-Ірина Балжі, працюю у ЗЗСО І-ІІІ ступенів с-ща Керменчик Старомлинівської сільської ради Волноваського району Донецької області.

Будь у русі, не зупиняйся,твори,пізнавай світ!

вівторок, 8 лютого 2022 р.

Практичне заняття № 8. Вибори до шкільного парламенту.Узагальнення знань з Розділу 4,5 .

 Практичне заняття № 8. Вибори до шкільного парламенту. 

Узагальнення  знань з Розділу 4,5 .

Пригадаємо: 

Проблемні питання 1. Які асоціації у вас викликає слово «самоврядування»? 2. Назвіть органи самоврядування, які діють у нашому навчальному закладі?

 3. День самоврядування в школі. Яким він має бути?

 День самоврядування в школі — це свято для вчителів та учнів. Але будь-яке святкування повинно бути добре підготовлено. Тільки тоді все залишаться задоволені заходом, а школярі та педагоги пізнають одне одного з нового боку. І, можливо, у вашому навчальному закладі з’явиться нова добра традиція на честь свята віддавати кермо влади в руки юних лідерів, які, в свою чергу, зможуть виявити свої кращі якості і замислитися про вибір для себе педагогічної стежки в майбутньому.

. На сучасному етапі учням надано більше прав і повноважень, створено широкі можливості для самореалізації кожного; вони набувають управлінських умінь, навчаються жити в демократичному суспільстві. Сучасному випускникові потрібний не абсолютний багаж знань, а вміння їх здобувати, аналізувати та застосовувати в конкретній ситуації, тому учнівське самоврядування є засобом формування особистості.

Школа — це маленька модель великого світу. Тут діти вчаться дружити, розв’язувати конфлікти, відстоювати свою точку зору, а ще — брати участь у суспільному житті. Наприклад, стають частиною учнівського самоврядування. У цьому відео розглянемо можливі функції учнівського самоврядування, які умови потрібно створити для ефективної роботи, а також стандарти суспільно активної школи.

Онлайн-курс «Школа для всіх» допоможе вчителям організувати інклюзивне освітнє середовище. Ви дізнаєтесь: як створити й підтримувати інклюзивне освітнє середовище. З’ясуєте які інструменти, методи та підходи допоможуть учителям успішно навчати та працювати в багатоманітних класах.


     Домашнє завдання :   повторити Розділ 4, 5 , виконувати тести  за    покликанням 




Немає коментарів:

Дописати коментар